O tradiție continuată
și adusă în prezent

Povestea Fermei Steluța începe în anii 1950, când au fost plantate primele livezi de cireș, prun și măr pe dealul cu același nume din Cluj-Napoca. Pământul roditor și clima ideală pentru cultivarea pomilor au făcut ca fructele crescute aici să își câștige renumele în întreaga țară.

FS

În 2010, familia noastră a preluat ferma, cu dorința de a continua această veche tradiție și a o aduce în prezent. Am înființat plantații noi, cu soiuri valoroase, și am investit în tehnologii moderne, prietenoase cu mediul. Pomii sunt protejați de intemperii și dăunători prin plase și capcane speciale, ecologice. Sistemul de irigații e automatizat, iar un soft legat la o stație meteo ne permite să reducem la minimum tratamentele fitosanitare. Toate utilajele și dotările sunt de ultimă oră. Poate cel mai important, am creat o echipă tânără, cu o viziune îndreptată mereu spre viitor.

FS

Respectăm tradiția,
cultivăm viitorul

Suntem o fermă de familie în adevăratul sens al cuvântului, în care pasiunea pentru cultivarea pământului s-a transmis din tată în fiu. Beneficiem de experiența tatălui familiei, decan al Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală a USAMV Cluj-Napoca, muncim cu toții împreună și ne bucurăm de priceperea și dedicația tuturor celor care ne sunt alături.

FS

Hrană sănătoasă,
crescută sustenabil

Punem cel mai mare preț pe calitate și ne unește dorința de a practica o agricultură sustenabilă, în armonie cu natura. Așa am ajuns la o livadă de peste 100 de hectare și o seră de aproape un hectar în care cresc fructe și legume sănătoase, pline de gust și hrănitoare. Iar pentru a le valorifica la maximum, le transformăm în gemuri și dulcețuri, sucuri și alte bunătăți care respectă aceleași standarde înalte. Produse curate, 100% naturale, de calitate premium.

FS

Parte din comunitate

Zi de zi câștigăm încrederea clienților și ne mândrim cu roadele muncii noastre. Acesta e felul nostru de a ne aduce contribuția la comunitate. Este o bucurie în fiecare an când primim la fermă mici vizitatori de la grădinițe și școli din oraș, care astfel învață despre cultivarea fructelor și legumelor și înțeleg importanța hranei sănătoase. Te așteptăm și pe tine cu brațele deschise, să vii, să vezi, să guști și să te bucuri de bogățiile naturii.

FS

Ce urmează?

Vom continua investițiile în tehnologii post-recoltare, pentru a reflecta pe deplin calitatea produselor noastre. Cu linii de sortare și calibrare a fructelor, separare pe culori, ambalare cu materiale biodegradabile. De asemenea, vom extinde gama produselor procesate – cidrul este în plan, chiar și distilate din fructe. Suntem într-un proces continuu de perfecționare a metodelor de cultivare și ținta noastră, pentru viitor, este să îți oferim produse 100% BIO.