Fructe, legume
și bunătăți cu renume

Misiunea noastră este de a oferi produse curate, gustoase și mai ales sănătoase. Pe lângă setul complet de analize pe care îl facem fiecărui produs înainte de recoltare, la cel mai prestigios laborator din Europa, testăm periodic și solul și apa folosită pentru irigare. Produsele noastre sunt, astfel, certificate de către un organism extern de specialitate ca fiind complet sigure pentru consum.

Fructe din livadă

Cireșele sunt primele care au câștigat renumele Fermei noastre, și pe bună dreptate. Cultivăm soiuri prețioase, cu fructe dulci și zemoase, de care te poți bucura din mai și până în iulie. La fel de apreciate sunt merele și prunele, cu o varietate de soiuri și arome pentru toate gusturile.

Legume din seră

Cultivăm legume care poartă gustul copilăriei, cum erau cele din grădina bunicii. Într-o lume care tinde spre cultivarea în sistem hidroponic, mai puțin costisitoare, noi alegem să le creștem pe pământ, tradițional. Lucrăm doar cu îngrășământ natural, iar pentru a le proteja de boli și dăunători folosim preponderent produse admise în agricultura ecologică.

Flori

Nelipsite din orice grădină, florile aduc un farmec deosebit serei noastre. Le creștem la ghiveci, din aprilie până în iulie, într-o varietate de culori și parfumuri care-ți vor înveseli gospodăria, balconul ori terasa.

Bunătăți produse la fermă

Pentru a fructifica din plin roadele fermei, pregătim gemuri și dulcețuri, sucuri și alte bunătăți de care te poți bucura oricând, pe tot parcursul anului. Toate sunt 100% naturale, fără conservanți, sucuri concentrate, zahăr sau alte adaosuri. Doar fructe și legume proaspete, bine coapte. Rețetele le-am dezvoltat pentru maximum de savoare și sunt aprobate de cei mai pretențioși degustători – chiar familia noastră.